Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Tijdelijk Aanbod

Open een KEYPRIVATE vóór 31/10/2018,
en de beheerskosten zijn voor onze rekening tot 31/12/2018*

Samen met onze experts zetten we uw vermogen op weg naar maximaal rendement.

Brutorendement

sinds 04/01/2016*

9,99%

defensief

15,96%

uitgebalanceerd

17,65%

dynamisch

Bereken uw rendement

KEYPRIVATE openen? Start met de simulatie.

*In het verleden behaalde resultaten vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige prestaties. Het brutorendement houdt geen rekening met beheerskosten (0,9075% per jaar incl. BTW) en eventuele taksen. Het werd berekend over de periode van 04/01/2016 tot 01/07/2019 op basis van een initieel geïnvesteerd bedrag op 04/01/2016 voor 3 risicoprofielen.

Brutorendement

sinds 04/01/2016*

9,99%

defensief

15,96%

uitgebalanceerd

17,65%

dynamisch

*In het verleden behaalde resultaten vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige prestaties. Het brutorendement houdt geen rekening met beheerskosten (0,9075% per jaar incl. BTW) en eventuele taksen. Het werd berekend over de periode van 04/01/2016 tot 01/07/2019 op basis van een initieel geïnvesteerd bedrag op 04/01/2016 voor 3 risicoprofielen.

Gebaseerd op de verwachtingen van ons investeringscomité, ondersteund door de analyses van Amundi, BlackRock,...

Meer weten over KEYPRIVATE ?

Enkele belangrijke principes voor een goed vermogensbeheer

Optimale allocatie

Veel mensen denken dat ze de beste beleggingsresultaten bereiken door individuele aandelen te kopen (“stock picking”). Maar uit talrijke onderzoeken blijkt dat de juiste “mix” van grote beleggingscategorieën (ook wel “assetklassen” genoemd) 90% van het beleggingsresultaat verklaart.

Daarom leggen wij met KEYPRIVATE de nadruk op “asset allocatie”: de optimale balans, op basis van uw risicoprofiel en gegeven de marktcontext.

Bovendien stellen we de portefeuilles niet samen met individuele aandelen, maar wel met trackers, voor een bijzonder grote diversificatie van de risico’s. Elke tracker is op zijn beurt immers samengesteld uit tientallen, soms honderden onderliggende waarden. Het resultaat is een maximale spreiding van het risico.

U betaalt 2 tot 3 keer minder kosten

Door in te zetten op kostenefficiënte trackers, kunnen we een uiterst gediversifieerde portefeuille samenstellen, zonder overbodige kosten.

Dankzij de doorgedreven technologie van ons platform slagen we erin de transacties in uw portefeuille zonder extra kosten te realiseren. En vanzelfsprekend betaalt u bij Keytrade Bank nooit bewaarlonen.

De enige kost die u betaalt is een lage vaste beheerskost (0.75% per jaar excl.BTW, incl. transactiekosten, excl. taxen), waardoor u globaal 2 tot 3 keer minder betaalt dan bij een traditionele vermogensbeheerder.

Voortdurende herbalancering

Door marktbewegingen of wisselende prestaties van de verschillende trackers kan het gebeuren dat uw portefeuille niet meer efficiënt of optimaal is. Daarom komt het investeringscomité een keer per maand samen om uw portefeuille te evalueren en waar nodig bij te stellen.

Door deze voortdurende herbalancering blijft het risiconiveau van uw portefeuille overeenstemmen met uw profiel, terwijl het verwachte rendement optimaal blijft.

Een nieuwe dienst, dezelfde voordelen

Wie instapt in KEYPRIVATE, profiteert van de jarenlange expertise van Keytrade Bank. Want als leider in online trading in België ontwikkelde Keytrade Bank gebruiksvriendelijke, veilige en toegankelijke toepassingen voor dagelijks bankieren, beleggen en nu ook voor discretionair vermogensbeheer.

Geen onnodige kosten

Kosten zijn dodelijk voor het rendement van uw vermogen. Het gebruik van kostenefficiënte trackers herleiden het tarief voor discretionair vermogensbeheer tot een strikt minimum.

Transparante prijs

U betaalt 0.75% per jaar, incl. transactiekosten, excl. BTW en taksen op het bedrag van uw portfeuille in discretionair beheer. Geen instapkosten, geen uitstapkosten, geen bewaarloon.
Toegankelijk vanaf € 15.000.

24u/7d beschikbaar

Volg het rendement van uw portefeuille op, altijd en overal, via een intuïtief en handig dashboard.

Optimaliseer uw investeringen met KEYPRIVATE

Bereken uw rendement

Bereken uw rendement

Een investering van(min 15 000 €)

Infosessions

We organiseren infosessies over het oplossing KEYPRIVATE overal in België. Ontdek de voordelen van KEYPRIVATE tijdens een infoavond.

KEYPRIVATE nieuws

12/09/2019

Maandelijkse video 2019

Elke maand geeft onze Chief Strategist KEYPRIVATE Geert Van Herck u zijn visie op de markten. In een korte video bespreekt hij de rendementen, de allocatie bij de verschillende profielen en nog andere zaken die een invloed hebben op ons online vermogensbeheer KEYPRIVATE.

13/05/2019

Uber op de beurs: een goed idee?

Maandenlang werd er naar uitgekeken en vrijdag 10 mei was het eindelijk zover. Uber trok die dag naar de Amerikaanse beurs. Veel beleggers zaten op het puntje van hun stoel om aandelen te bemachtigen. Maar is dat überhaupt wel een goed idee? Zijn het niet vooral de private equity-fondsen achter Uber die zullen lachen? Geert Van Herck, Chief Strategist KEYPRIVATE bij Keytrade Bank kaderde in het journaal van KanaalZ de IPO voor geïnteresseerde Uberbeleggers.

Hulp nodig ?

Weekdagen: 09:00 tot 17:00

+32 2 679 91 11

Vraag een afspraak: keyprivate@keytradebank.be Naar de FAQ’s