Leve de durvers

Young woman laughing at camera (top block)

... al heel lang ons uitgangspunt bij Keytrade Bank. U van bij het begin het stuur in handen laten nemen over uw bankzaken ... om er zo helemaal zelf het maximale rendement uit te halen voor de laagst mogelijke kostprijs. Dat is onze gedurfde kijk op beleggen en bankieren. Weg dus met nutteloze kosten.

Welkom bij de bank die u betaalt.

Van alle markten thuis

 • Money buys happiness (CTA)

  Geld maakt gelukkig

  Wij weten dat geld uiteraard niet de enige factor is, maar het kan geluk brengen. Voor u én voor anderen. In Keytrade Bank vindt u een sidekick die u daar graag een handje bij helpt. Via ons kunt u investeren in wat voor ú belangrijk is: een eigen (t)huis, uw familie, maar ook duurzaamheid, gelijkheid, medisch onderzoek, … Via ons maakt u van geld iets meer.

 • Office tower building (CTA)

  Gestart als online broker, nu volwaardige digitale bank

  Welkom bij de bank die al digitaal sprak toen andere banken bij 'netwerk' enkel dachten aan hun aantal kantoren. Uiteraard nog altijd trouw aan onze roots van online trading, maar na al die jaren zijn we intussen wel veel meer voor veel meer klanten.

  Elke dag werken we met meer dan 250 nauw samen om voor u en uw geld meer te kunnen betekenen. Verwacht bij ons een waaier aan financiële producten en diensten voor al wie zélf zijn financiën wil beheren ... en niet graag de onnodige kost van fysieke kantoren betaalt.

 • Hand offering shopping cart (CTA)

  Klein met groot aanbod

  Het aantal medewerkers van Keytrade Bank mag u gerust bescheiden noemen. Sommige van onze concullega's hebben waarschijnlijk het dubbele aantal op hun marketingafdeling alleen. Maar onze iets meer dan 250 collega's zorgen wel voor een hele waaier aan diensten en oplossingen.

  En wij blijven groeien bij Keytrade Bank. Gevolg: we zijn altijd op zoek naar talent om ons gemotiveerd team te versterken.

 • Crédit Mutuel Arkea logo (CTA)

  Deel van het sterke Crédit Mutuel Arkéa

  Sinds 2016 is Keytrade Bank het Belgisch bijkantoor van Arkéa Direct Bank NV, dat zelf een filiaal is van Crédit Mutuel Arkéa. Dankzij onze sterke aandeelhouder hebben wij alle troeven in handen om onze unieke positie op de Belgische markt te behouden en zelfs te versterken.

Ons management

Ons leiderschap blijft de grenzen van online bankieren en beleggen verleggen.