Veiligheid is een topprioriteit!

Online veiligheid staat bovenaan ons lijstje van prioriteiten. Dat spreekt vanzelf, maar gaat niet vanzelf. Het gaat ook soms ten koste van wat u misschien net wat makkelijker en gebruiksvriendelijker vindt. De veiligheid van uw geld primeert.

 • Phone illustration (contact)

  Slachtoffer van fraude?

  Persoonlijke gegevens achtergelaten op een verdachte website? Persoonlijke gegevens via telefoon doorgegeven aan een onbekende? Een onbekende betaling op die u zelf niet ingevoerd hebt? Smartphone gestolen of verloren? Kaart kwijt of gestolen?

  Bel ons onmiddellijk op + 32 2 679 90 00
 • Idea bulb illustration (large)

  Herken zelf verdachte telefoons of e-mails

  Fraudeurs hebben hun eigen modus operandi. Ze combineren angst met volharding en een makkelijke uitweg. Maken ze u bang? Zetten ze u onder druk? Moet u dringend actie ondernemen? Bieden ze u een snelle, eenvoudige oplossing aan? Hoeft u enkel een bijlage te openen of op een link te klikken?

  Geef fraudeurs geen kans en wees waakzaam! Altijd!

Bankkaart verloren of gestolen?

Bel Card Stop om de kaart te laten blokkeren op 078 170 170! Of neem met ons contact op. Kredietkaart bij ons? Blokkeer ze zelf via de app of de transactiesite.

Niet te missen

Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.