Hoe kunnen we u helpen?

Welke projecten kan ik financieren met Keyhome?

Welke projecten kan een particulier financieren met het woningkrediet van Keytrade Bank? U hebt de keuze uit 4 types van projecten:

  • Aankoop van een onroerend goed en/of een bouwgrond in volle eigendom.
  • Renovatie van een onroerend goed. Ook wanneer u er nog geen eigenaar van bent.
  • Bouw: Keytrade Bank richt zich op particulieren die een onroerend goed wensen te bouwen. Dit kan ook in combinatie gebeuren met de aankoop van een bouwgrond.
  • Externe herfinanciering: Breng een hypothecair krediet dat bij een andere bank loopt, over naar Keytrade Bank. De kosten die gelinkt zijn aan een herfinanciering kunnen desgewenst mee ontleend worden.

Laat het woningkrediet van Keytrade Bank de aankoop van een onroerend goed in het buitenland toe?

De algemene regel luidt dat Keytrade Bank de aankoop van een onroerend goed in België financiert. Toch zijn er onder voorwaarden enkele uitzonderingen mogelijk. Stel dat u kiest voor de aankoop van een onroerend goed in één van onze buurlanden en u heeft een eigen vrij en onbelast onroerend goed in België, dan maakt u eerst een simulatie en boekt u daarna een afspraak met een kredietexpert om uw concreet project te bespreken.

Hoe een aankoop op plan financieren via KEYHOME?

Bij de simulatie selecteert u aankoop, daarna geeft u aan welk type woning "Wat wil u kopen?” en voert uw project in. In type project kiest u "onder BTW-regime" en vervolgens vinkt u "aankoop op plan" aan.