Banking

Geld maakt gelukkig!

oscar MBH

Ok, waarschijnlijk gaat dit in tegen wat u als kind hebt geleerd.

En toch is het zo. Met deze kleine nuance: geld kan gelukkig maken. Alles hangt af van waar geld – uw geld – heen gaat. En natuurlijk ook van wat u gelukkig maakt!

Uw geld, uw beslissing ...

... over wat u ermee doet om uzelf gelukkig te maken. Bij onze bank houdt u de touwtjes in handen.

Wanneer men het goed en verantwoord belegt, heeft geld de kracht om een verschil te maken. Voor u én voor vele anderen aangezien geld de wereld regeert.

We zijn het er waarschijnlijk over eens dat geluk een complex en vrij ondoorzichtig gevoel is. Het lijkt een beetje op de som van kleine pleziertjes en de meer duurzame beloning van zaken die u hebt gedaan of meegemaakt. En meestal krijgt u daar pas bij het terugkijken jaren later zicht op.

Wanneer wij als Keytrade Bank terugkijken, willen wij kunnen zeggen dat we geluk hebben gebracht. Voor u, uw geliefden en vele anderen.

Daar draait onze slogan ‘Geld maakt gelukkig’ om. Het is uw geld. Het is dus niet meer dan logisch dat u bepaalt hoe u het uitgeeft, spaart of belegt.

En wij?

Wij maken er graag een erezaak van om uw sidekick te zijn bij uw zoektocht naar een ‘beter’ rendement voor uw investeringen.