Hoe kunnen we u helpen?

Open een spaarrekening

Hoe kan ik een online spaarrekening openen?

Gelieve het formulier 'Aanvraag tot het openen van een bankrelatie' in te vullen, te ondertekenen en op te sturen per post of af te geven in ons agentschap, samen met een kopie (recto-verso, zwart-wit) van uw identiteitsbewijs. Van zodra we alle documenten ontvangen hebben en na aanvaarding van de bankrelatie, zullen we uw rekeningen openen en u de nodige wachtwoorden bezorgen om de rekeningen online te beheren. Bij het openen van een bankrelatie met Keytrade Bank ontvangt u immers automatisch drie rekeningen : een zicht-, een spaar- en een effectenrekening. Dankzij deze gratis rekeningen kan u uw geld zelf beheren met minder kosten. Klik hierom uw rekening online te openen.

Wie kan een spaarrekening openen?

Iedereen kan, na goedkeuring, een gratis spaarrekening openen bij Keytrade Bank. De spaarrekening AZUR is een bankproduct met maximale flexibiliteit en minimale kosten. Automatisch zullen er, gelinkt aan uw spaarrekening, ook een gratis zicht- en effectenrekening geopend worden. U betaalt noch openingskosten noch beheerskosten voor de drie rekeningen. Verder kan u beschikken over alle andere klassieke bank- en beursdiensten.

Is er een minimumbedrag vereist om de spaarrekening te activeren?

Nee. U spaart zoveel u zelf wilt. Op uw eigen ritme. Vanaf de eerste storting die u doet op de spaarrekening begint de basisrente te lopen. Of het hier nu gaat om een storting van 1 of 10 000,00EUR .