Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

KEYPLAN

Beleg periodiek in fondsen vanaf € 25 per jaar

Beleg periodiek in fondsen vanaf € 25 per jaar

De belangrijkste kenmerken van KEYPLAN

Automatische overschrijvingen

Eens u het bedrag hebt vastgelegd dat u periodiek wil overschrijven (maandelijks, per trimester, per semester of jaarlijks), verloopt alles automatisch. U hoeft er zich niet meer om te bekommeren, behalve indien u uw KEYPLAN wil stopzetten of de bedragen van uw overschrijvingen wil aanpassen. Deze periodieke overschrijvingen kan u trouwens aanvullen met bijkomende, sporadische overschrijvingen, om het even wanneer in de loop van uw KEYPLAN.


Vanaf € 25 /jaar

Iedereen is vrij om te kiezen hoeveel hij wil beleggen. Een volkswijsheid zegt dat het verstandig is om als voorzorg een spaarsom van 6 tot 9 maanden nettoloon ter beschikking te hebben, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Daarnaast hangt alles af van uw plannen op korte of middellange termijn. Eén ding is alvast zeker: KEYPLAN is de ideale oplossing om met beleggen te beginnen.


Altijd en overal te raadplegen

Waar u ook bent, u kan de evolutie van uw KEYPLAN volgen op alle mogelijke pc's, smartphones of tablets. Ga naar onze transactiesite of download gewoon onze Keytrade Bank-app.

€ 0 instapkosten

In tegenstelling tot andere banken rekent Keytrade Bank u geen enkele kost aan bij de opening van een KEYPLAN. Er zijn verder ook geen beheerskosten. Ook de uitstapkosten zijn duidelijk en ondubbelzinnig: € 0 indien u uw KEYPLAN stopzet na 5 jaar en slechts € 9,95 per fonds in uw KEYPLAN indien u stopt voor het 5de jaar.


40 door experts geselecteerde kwaliteitsfondsen

De 40 fondsen in het KEYPLAN-aanbod behoren tot de beste op de markt. Ze werden zorgvuldig uitgekozen door beursexperts volgens deze criteria: performantie, risico, diversificatie (geografisch en sectorgebonden) en de kwaliteit van de beheerder.


Gediversifieerde en periodieke beleggingen

De opbrengst van een KEYPLAN is nooit gegarandeerd, maar de grootste kracht van dit plan is het verminderde risico omdat het de 2 gouden regels respecteert: de periodiciteit van de beleggingen (spreiding in de tijd) en de diversificatie van fondsen (actief in verschillende regio's en sectoren). Zo geniet u automatisch van een betere spreiding van uw beleggingen en is uw geld veiliger.

Vooraf bepaald plan of à la carte

Kies uit onze 3 beleggingsstijlen de stijl die het best met u overeenstemt. Deze beleggingsstijlen verschillen in risico en potentieel rendement. Eens deze keuze vastligt, beleggen we het gekozen bedrag in een aantal goed geselecteerde fondsen. Bent u al vertrouwd met fondsen? En wilt u liever zelf uw plan à la carte samenstellen? Geen probleem: u kan gewoon uw eigen KEYPLAN creëren.


U kan een extra bedrag storten en/of het bedrag van uw stortingen aanpassen

Op elk moment kan u uw initiële KEYPLAN veranderen: zowel het bedrag van de overschrijvingen, de periodiciteit als uw stijl. U kan het plan tijdelijk stopzetten. En dat allemaal zonder kosten.


U stopt wanneer u wil

U kunt uw KEYPLAN gelijk wanneer stopzetten. U hoeft enkel een document in te vullen en ons per post te bezorgen. Gebeurt dit voor het einde van het vijfde jaar, dan betaalt u € 9,95 per fonds in uw plan. Na het 5de jaar is de overschrijving van het bedrag van uw KEYPLAN volledig gratis.

Meer dan 20 000 actieve KEYPLAN

Er zijn veel redenen om een KEYPLAN te openen, zoals er ook veel manieren zijn om uw KEYPLAN te beheren, wat ook uw motivatie of vaardigheden zijn.

KEYPLAN is een automatisch beleggingsplan in een korf van vooraf bepaalde beleggingsfondsen. Maar wat is een fonds?

Met fonds wordt 'instelling voor collectieve belegging' (ICB) bedoeld. ICB is een algemeen begrip gebruikt voor instellingen die hun financiële middelen bij het publiek aantrekken en waarvan de activiteit erin bestaat een portefeuille in financiële instrumenten te beheren. Het begrip fonds groepeert zowel beleggingsvennootschappen (zoals de bevek of de bevak) als beleggingsfondsen (zoals het gemeenschappelijk beleggingsfonds) en hun compartimenten. Ontdek de 40 kwaliteitsfondsen van KEYPLAN

Ontdek de 40 kwaliteitsfondsen van KEYPLAN