Goedkoper op hotel mag altijd, toch?

Keytrade Bank logo

Keytrade Bank

keytradebank.be

Er zit meer in uw VISA dan u denkt. Ok, dat mag dan wel klinken als een gekend deuntje van een hond en zijn baasje. Wij wedden dat u - net als bij die klassieker - niet alles kan opnoemen en net dat maakt ons kredietkaartenaanbod zo divers en sterk.

Gebruikt u ons “VISA”-voordeel van Bidroom al?

Indien niet, geen nood. Instappen kan altijd. Volledig gratis als u een VISA Gold of Platinum hebt. En bij een Classic kost het u na zes maanden gratis slechts 9EUR per jaar om straks van de laagste hoteltarieven op de markt te kunnen genieten. Tot wel 25 % goedkoper dankzij onze samenwerking met het boekingsplatform Bidroom. Daarmee krijgt u bovendien vroege check-ins en late check-outs.

Extra quality time dus wanneer u deze zomer met uw geliefde, gezin of vrienden even ontsnapt aan de dagelijkse routine.

> Reis slimmer met Bidroom

Nog geen VISA bij Keytrade Bank? Die is nochtans volledig gratis (en blijft dat zelfs bij ten minste 12 transacties per jaar). Ze biedt naast Bidroom tal van andere voordelen. Vraag er dus gerust snel één aan.

Deze communicatie bevat geen beleggingsadvies of aanbeveling, noch een financiële analyse. Niets in deze communicatie mag worden geïnterpreteerd als zijnde informatie met contractuele waarde van eender welke aard. Deze communicatie is uitsluitend ter informatie bedoeld. Keytrade Bank kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eender welke beslissing op basis van de informatie die deze communicatie bevat, noch voor het gebruik ervan door derden. Gelieve u in te lichten voor u in financiële instrumenten belegt. Lees daarom aandachtig het document "Overzicht van de belangrijkste kenmerken en risico’s van financiële instrumenten" bij documenten op keytradebank.be.

Andere artikels die u mogelijk interesseren