Mag het wat minder kosten? Jazeker!

RV

Roel Vermeire

Content & PR manager Keytrade Bank

Ook een beetje uw buik vol van prijsstijgingen? Bij Keytrade Bank gaan we graag tegen deze inflatoire stroom in en doen we het tegenovergestelde voor onze klanten. Klant is koning, weet u wel.

Fondsensupermarkt is meer open dan ooit

Zo kunt u nu alle fondsen uit onze fondsensupermarkt volledig gratis aanschaffen. Met andere woorden, de instapkost die we tot voor kort vroegen, verdwijnt helemaal.

Ook mogelijke uitstapkost bij Keyplan verdwijnt

Gratis openen kon u al. Ook het beheer van Keyplan was al gratis. En nu schrappen we onze laatste ‘mogelijke’ kost. Waar uitstappen voor 5 jaar tot voor kort nog 9,95EUR per fonds in uw Keyplan kostte, maken we dat nu ook volledig gratis.

Met andere woorden, er is geen enkele horde meer om er niet vandaag nog mee te beginnen. Kies zelf uw bedrag, frequentie en beleggingsstijl en beleg op uw eigen tempo in een mandje met fondsen.

Keyplan, hét beleggingsplan voor wie zijn of haar geld een potentieel rendement gunt.

Net geen 15USD voor orders tot 2500USD op Amerikaanse beurzen

Voor orders tot 2500USD op de Amerikaanse markten betaalt u 14,95USD . Dat is toch al gauw een kostenverlaging van 15USD en krijgt u dus in vergelijking met ons vorig tarief twee keer meer voor hetzelfde geld.

Onze redenering

Alle baten helpen in deze tijden van onnavolgbare inflatie. En met een fondsensupermarkt waar u kostenloos kunt shoppen, een gratis beleggingsplan waar u à la carte of één van vier vooraf bepaalde beleggingsstijlen kunt kiezen, een democratischere toegang tot de Amerikaanse aandelenmarkt en met ons gratis Keypack – toch veruit het goedkoopste pakket in België, tonen we bij Keytrade Bank dat bankieren consumentvriendelijk én tegelijkertijd kostenefficiënt kan.

Maar dat wist u al.

Deze communicatie bevat geen beleggingsadvies of aanbeveling, noch een financiële analyse. Niets in deze communicatie mag worden geïnterpreteerd als zijnde informatie met contractuele waarde van eender welke aard. Deze communicatie is uitsluitend ter informatie bedoeld. Keytrade Bank kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eender welke beslissing op basis van de informatie die deze communicatie bevat, noch voor het gebruik ervan door derden. Gelieve u in te lichten voor u in financiële instrumenten belegt. Lees daarom aandachtig het document "Overzicht van de belangrijkste kenmerken en risico’s van financiële instrumenten" bij documenten op keytradebank.be.

Andere artikels die u mogelijk interesseren