Hoe kunnen we u helpen?

Debiteren van kredietkaart uitgaven

Wanneer worden mijn VISA uitgaven gedebiteerd (kaart beginnend met 4796)?

De uitgaven die u met uw VISA kaart doet, worden maandelijks gedomicilieerd in uw zichtrekening. Het is dan ook noodzakelijk om te zorgen voor voldoende fondsen op deze zichtrekening ter dekking van deze uitgaven. Concreet wordt het bedrag in uw zichtrekening gedebiteerd 3 kalenderdagen na de afsluiting van de transacties (de laatste dag van de maand). Indien deze dag in het weekend valt of indien het een officiële feestdag of banksluitingdag betreft, zal de debitering de dichtstbijzijnde werkdag uitgevoerd worden. Enkele voorbeelden:

  • De uitgaven die ik gedaan heb met mijn Visa kaart in juli 2019, zijn gedebiteerd op 02/08/2019. Normaal gezien moest de debitering op 03/08/2019 gebeuren maar dit valt op een zaterdag. 
  • De uitgaven gedaan in oktober 2019, zijn gedebiteerd op 03/11/2019. 

Wat als ik niet akkoord ga met een verrichting op mijn uitgavenstaat?

Verrichtingen met uw Visa-kaart die u wenst te betwisten kan u melden door hetvolgende document in te vullen.

Hoe kan ik mijn maandelijkse VISA kaart uittreksels bekijken?

Uw maandelijkse VISA uittreksels zijn online beschikbaar in pdf-formaat. Om uw uittreksels te bekijken, op te slaan of af te printen, logt u in via de website (niet mogelijk via smartphone of tablet) en gaat u naar het menu Bank. Klik nadien op Uittreksels en selecteer uw VISA rekening. U zal er uw laatste maandelijkse VISA uittreksel vinden alsook een historiek van uw maandelijkse uittreksels.

Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.