Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Over ons

Management

Directiecomité

Thierry Ternier

Thierry Ternier is Chief Executive Officer (CEO) van Keytrade Bank, voorzitter van het Directiecomité, Gedelegeerd Bestuurder en verantwoordelijk voor de commerciële en financiële functies van de bank.

Geboren in Veurne in 1965, behaalt Thierry Ternier het diploma van handelsingenieur aan de universiteit van Gent en een master in accountancy aan Vlekho (hogeschool in Brussel). Hij start zijn carrière als portefeuillebeheerder bij Unilever. In 1991 komt hij in dienst van de verzekeringsgroep JOSI als ALM en investeringsdirecteur. In 1993 wordt hij CFO en lid van het directiecomité bij RealBank, vroeger de Bank voor Koophandel van Brussel. Sinds de fusie van Keytrade Bank met RealBank in 2002 is hij Gedelegeerd Bestuurder van Keytrade Bank en CEO.

Marie-Ange Marx

Marie-Ange Marx is Chief Operating Officer (COO), lid van het Directiecomité, Gedelegeerd Bestuurder en verantwoordelijk voor de operationele functies van Keytrade Bank.

Geboren in Maastricht in 1969, studeert Marie-Ange Marx in België af als licentiaat in de rechten aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Daarna behaalt ze een master in European Community Law (LLM) aan het Europacollege in Brugge.

Marie-Ange Marx start haar loopbaan als advocate bij De Backer & Vennoten en werkt zo aan de balie in Brussel. In 1999 wordt ze door de oprichters van Keytrade Bank gevraagd om de ontwikkeling en leiding van Keytrade Bank Luxembourg op zich te nemen. In 2003 keert ze naar het moederbedrijf terug als Compliance Officer, tot ze in januari 2007 tot COO wordt benoemd.

Vincent Questiaux

Vincent Questiaux is Chief Information Officer (CIO), lid van het directiecomité en verantwoordelijk voor het informaticaplatform van Keytrade Bank.

Geboren in Nijvel in 1974, behaalt hij een master van burgerlijk ingenieur elektriciteit aan de Université Catholique de Louvain (UCL).

Hij start zijn loopbaan bij Accenture, wordt vervolgens Senior Product Manager bij SWIFT en daarna Chief Operating Officer bij Gambit Financial Solutions. In 2014 gaat hij ten slotte aan de slag bij Keytrade Bank.

Ramin Fleury

Ramin Fleury is marketingdirecteur en lid van het directiecomité van Keytrade Bank.

Geboren in Teheran in 1975, behaalt hij een master in de filosofie aan de universiteit Paris-Sorbonne en een master in management aan ESCP Europe.

Hij start zijn carrière bij Société Générale en wordt dan consulent, met name in het consultingbureau van Oliver Wyman. In 2010 gaat hij aan de slag bij Fortuneo als ontwikkelingsdirecteur en later wordt hij commercieel directeur. In 2014 trekt hij naar België om er de activiteiten van Fortuneo aan te sturen. Na de fusie van Fortuneo België met Keytrade Bank wordt hij tot marketingdirecteur van Keytrade Bank benoemd.