Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Twee manieren om voor een kind een KEYPLAN te openen:

Op naam van het kind

de fondsen behoren toe aan het kind

een ouder opent het KEYPLAN
op 18 jaar krijgt het kind de controle over het KEYPLAN
u kunt op elk moment de stortingen stopzetten

Op uw naam met het kind als begunstigde*

de fondsen behoren toe aan u

u opent het KEYPLAN
u behoudt de controle
u kunt op elk moment de stortingen stopzetten
* enkel mogelijk voor een KEYPLAN geopend door een rekeninghouder van een individuele rekening.

Flexibele en automatische stortingen

Het bedrag dat u wilt beleggen gaat automatisch van uw zichtrekening (maandelijks, trimestrieel, semestrieel of jaarlijks). Daarnaast kunt u uw KEYPLAN for kids nog aanvullen met bijkomende stortingen om het even wanneer u dat wilt.


Al vanaf € 25 per jaar

U kiest zelf het bedrag dat u wilt beleggen. Dat hangt af van uw persoonlijke situatie en uw plannen op korte en middellange termijn. Eén ding staat vast: KEYPLAN for kids is de ideale oplossing om met beleggen te beginnen.


Altijd en overal te raadplegen

Waar u ook bent, u kunt de evolutie van uw KEYPLAN for kids van dichtbij volgen op desktop, laptop, smartphone of tablet. Ga naar onze transactiesite of download gewoon onze Keytrade Bank-app.

€ 0 instapkosten

Keytrade Bank rekent geen kosten aan voor de opening van een KEYPLAN for kids. Ook zijn er geen beheerskosten. Na 5 jaar is ook stoppen helemaal gratis. Stopt u vóór die vijf jaar uw KEYPLAN for kids, dan betaalt u een administratiekost van € 9,95 per fonds in uw plan .


40 zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsfondsen

De 40 fondsen in het KEYPLAN-aanbod behoren tot de beste op de markt. Ze werden zorgvuldig uitgekozen door beursexperts volgens: performantie, risico, diversificatie (qua geografie en sector) en de kwaliteit van de beheerder.


2 gouden beleggingsregels

De grootste kracht van KEYPLAN is dat het 2 gouden regels respecteert. Bij KEYPLAN for kids spreidt u uw beleggingen in de tijd en over verschillende regio’s en sectoren. Daardoor verkleint u uw risico’s, want de opbrengst van een KEYPLAN is niet gegarandeerd.

4 menu’s of à la carte

Voor wie wil, zijn er 4 vooraf bepaalde beleggingsstijlen die verschillen op het vlak van risico en potentieel rendement. Bent u vertrouwd met fondsen en wilt u liever uw eigen plan à la carte samenstellen? Met KEYPLAN for kids kan dat ook. En u kunt uw beleggingsstijl wijzigen wanneer u wilt.


U bepaalt wat u belegt

U beheert zelf uw KEYPLAN, u neemt alle beslissingen. Op elk moment kunt u de toekomstige stortingen in uw KEYPLAN for kids aanpassen zowel qua bedrag als periodiciteit. En dat allemaal zonder kosten.


Na 5 jaar stopt u zonder kosten

U kunt uw KEYPLAN for kids gelijk wanneer stopzetten. U hoeft enkel dit document in te vullen en ons te bezorgen. Na 5 jaar is stoppen helemaal gratis. Stopt u vóór die vijf jaar uw KEYPLAN, dan betaalt u een administratiekost van € 9,95 per fonds in uw plan

HUN TOEKOMST BEGINT NU

Geboorte, verjaardag, communie, … stuk voor stuk ideale momenten om een KEYPLAN for kids te openen. Hoe eerder u als papa, mama, peter, meter, grootouder, tante, nonkel, … begint, hoe meer het kan opbrengen voor uw oogappel(s).

KEYPLAN is een automatisch beleggingsplan in een korf van vooraf bepaalde beleggingsfondsen? Maar wat is een fonds?

Met fonds wordt 'instelling voor collectieve belegging' (ICB) bedoeld. ICB is een algemeen begrip gebruikt voor instellingen die hun financiële middelen bij het publiek aantrekken en waarvan de activiteit erin bestaat een portefeuille in financiële instrumenten te beheren. Het begrip fonds groepeert zowel beleggingsvennootschappen (zoals de bevek of de bevak) als beleggingsfondsen (zoals het gemeenschappelijk beleggingsfonds) en hun compartimenten.

Ontdek de 40 kwaliteitsfondsen van KEYPLAN