Hoe kunnen we u helpen?

Wat is een Softkey, en hoe kan ik die activeren?

De SoftKey is een software-authenticatiemethode. Het gaat om een extra functionaliteit in de app van Keytrade Bank waarmee u in alle veiligheid kan inloggen en transacties uitvoeren op het Keytrade Bank platform. Zo kan u uw rekeningen consulteren en transacties uitvoeren op uw computer, smartphone of tablet. U moet de SoftKey activeren voor u hem kunt gebruiken door een beveiligde QR-code te scannen.

De SoftKey is een onderdeel van de Keytrade Bank app. Als die nog niet op het apparaat staat waarmee u de SoftKey wil gebruiken, moet u de app dus eerst downloaden. Als het een iOS-apparaat betreft, ga naar de App store en zoek: Keytrade Om de Keytrade Bank App te downloaden, SoftKey is ingebouwd. Als het een Android-apparaat betreft, ga naar Google Play Store en zoek: Keytrade Om de Keytrade Bank App te downloaden, SoftKey is ingebouwd. Dan moet u inloggen op www.keytradebank.be en naar "Voorkeuren" gaan. Daar kan u uw authenticatiemethodes beheren.

Indien u uw Softkey kwijt bent of geen andere manier heeft om toegang te krijgen tot uw beveiligde website, klik dan op de knop "geen toegang meer?" link op www.keytradebank.be  om een nieuwe Softkey aan te vragen via Itsme® of door het specifieke formulier in te vullen.