Hoe kunnen we u helpen?

Herfinancieren met Keyhome

Hoe kan ik een herfinanciering met een nieuw renovatieproject invoeren?

Voer eerst de herfinanciering zo correct mogelijk in en vermeld in het vrije tekstveld aan het einde van uw aanvraag het doel, de prijs van de renovatie en het bedrag dat u ervoor wenst te financieren. De renovatie zal aan uw kredietaanvraag toegevoegd worden. Gezien dit leidt tot een wijziging van de parameters, bestaat de kans dat uw tarief gewijzigd zal worden. In dat geval zal een kredietexpert u hierover inlichten.

Welk openstaand saldo dien ik in te voeren bij een herfinanciering?

Om zo goed mogelijk het openstaande saldo te benaderen bij aktedatum, raden wij u aan om het openstaande saldo 2 maanden in de toekomst in te vullen.

Kan ik bij een herfinanciering mijn huidige schuldsaldoverzekering behouden ?

In de meeste gevaIlen is dit mogelijk indien de duurtijd en het verzekerde kapitaal overeenkomen. Voor meer zekerheid te bekomen, raden we u aan contact op te nemen met uw verzekeraar om dit te bespreken.

Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.