Hoe kunnen we u helpen?

Herfinancieren met Keyhome

Kan ik mijn woonkrediet dat bij een andere bank loopt, laten herfinancieren en tegelijk een nieuw renovatieproject aanvragen?

Jazeker. Het is wel niet mogelijk om zowel een herfinanciering en een renovatieproject toe te voegen in één en dezelfde simulatie. Voer daarom de herfinanciering zo correct mogelijk in en vermeld aan het einde van uw simulatie in het vrije tekstveld zo veel mogelijk details van de geplande renovatie. Vergeet zeker niet het doel, de totaalkost van de renovatie en het bijkomende bedrag dat u wilt lenen te vermelden.

Wij voegen daarna de gevraagde renovatie toe aan de kredietaanvraag. Opgelet, de kans bestaat dat uw tarief hierdoor wijzigt. In dat geval zal een van onze kredietexperten u hierover inlichten.

Ik heb een hypothecaire lening bij een andere bank en ik wil deze herfinancieren bij Keytrade Bank. Welk openstaand saldo dien ik in te voeren?

Neem de aflossingstabel van uw bestaande hypothecaire lening bij de hand. Om zo goed mogelijk het openstaande saldo van de te herfinancieren lening te benaderen bij aktedatum, raden wij u aan om het openstaande saldo 2 maanden in de toekomst in te vullen.

Kan ik bij een herfinanciering mijn huidige schuldsaldoverzekering behouden ?

In de meeste gevaIlen is dit inderdaad mogelijk, tenminste indien de duurtijd en het verzekerde kapitaal overeenkomen. Wil u hierover meer zekerheid, raden we u aan contact op te nemen met uw verzekeraar.