Hoe kunnen we u helpen?

Herfinancieren met Keyhome

Kan u een hypothecair krediet van bij een andere bank laten herfinancieren en tegelijk een financiering voor een nieuw renovatieproject aanvragen?

Jazeker. Het is wel niet mogelijk om zowel de herfinanciering als het renovatiekrediet in één en dezelfde simulatie in te brengen. Voer eerst de herfinanciering zo correct mogelijk in. Vermeld aan het einde van uw simulatie in het vrije tekstveld zo veel mogelijk details van uw geplande renovatie. Vergeet zeker niet het doel, de totaalkost van de renovatie en het bijkomende bedrag dat u wilt lenen te vermelden.

Onze collega’s voegen daarna het gevraagde renovatiekrediet toe aan uw kredietdossier. Opgelet, er bestaat hierbij wel de kans dat uw tarief wijzigt.

Welk ‘openstaand saldo’ voert u in bij een simulatie voor een herfinanciering?

Neem de aflossingstabel van uw bestaand hypothecair krediet bij de hand en geef het openstaande saldo van twee maanden in de toekomst. Daarmee benadert u allicht de toekomstige aktedatum.

Kan een eerder afgesloten schuldsaldoverzekering bij een herfinanciering behouden worden?

In de meeste gevaIlen is dit inderdaad mogelijk, tenminste indien de duurtijd en het gevraagde verzekerde kapitaal overeenkomen.