Hoe kunnen we u helpen?

De Keyhome rentevoet

Kan ik onderhandelen over mijn rentevoet?

Bij Keytrade Bank krijgt u meteen onze beste rentevoet op basis van de individuele parameters van uw dossier. U hoeft niet over het tarief te onderhandelen.

Wat is het "jaarlijks kostenpercentage"?

Het jaarlijks kostenpercentage (JKP) is een percentage om leningen van verschillende kredietinstellingen te kunnen vergelijken. Het wordt berekend aan de hand van de rente van het hypothecair krediet plus alle kosten die rechtstreeks verband houden met het krediet, zoals : de verzekeringen (brand en schuldsaldo) , kosten van de hypothecaire inschrijving en /of het mandaat, notariskosten, registratierechten en aktekosten.

Kan ik een variabele rentevoet krijgen?

Momenteel bieden we alleen een vaste rentevoet aan.

Waarom kan ik de schuifknop niet instellen op een kortere looptijd?

Als u de schuifknop niet kunt instellen op een kortere looptijd, wil dat zeggen dat uw terugbetalingscapaciteit (uw inkomsten vergeleken met uw lasten) volgens Keytrade Bank een dergelijke looptijd niet toelaat. Om een kortere looptijd te kunnen kiezen, moet u met behulp van de schuifknop het kredietbedrag verlagen.

Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.