Hoe kunnen we u helpen?

Data invullen of wijzigen

Kan ik het bedrag of de looptijd wijzigen nadat ik mijn offerte heb ontvangen?

Indien u de looptijd of het bedrag wenst te wijzigen kan u een e-mail sturen naar keyhome.experts@keytradebank.com zodat wij uw vraag kunnen bekijken.

Wat gebeurt er als ik besef dat inkomsten / kosten die ik opgaf niet juist zijn?

Als uw aanvraag nog niet is verstuurd, kunt u de simulatie bijwerken met uw correcte inkomsten / kosten. In sommige gevallen kan daardoor de rentevoet veranderen. De rentevoet die u krijgt is immers deels gebaseerd op uw ontleningscapaciteit (uw inkomsten vergeleken met uw kosten). Als u al een aanvraag hebt ingediend, zullen onze kredietexperten de correcte gegevens invoeren op basis van de bewijsstukken die u opstuurt en indien nodig met u contact opnemen, aangezien dat ook uw rentevoet kan beïnvloeden.

Het rekeningnummer dat vermeld wordt op mijn aanbod is niet correct, wat moet ik doen?

Gelieve ons te contacteren via keyhome.experts@keytradebank.com.

Kan ik de KEYHOME-simulator gebruiken op mijn smartphone of tablet?

Ja, u kunt de simulatie ook maken op uw smartphone of tablet. De kredietaanvraag zelf moet echter via een desktop of laptop gebeuren.

Een van mijn inkomsten / kosten past in geen enkele van de categorieën die in de tool beschikbaar zijn. Wat moet ik doen?

We raden u aan om dit te vermelden in het vrij tekstveld op het einde van de aanvraag of boek een telefonische afspraak met één van onze kredietexperten.

Mag ik de persoonsgegevens van mijn partner of tweede kredietnemer invullen?

Ja, u mag de persoonsgegevens van uw partner invullen, maar op een bepaald punt in het proces zal de tweede kredietnemer de aanvraag moeten ondertekenen ter bevestiging.