Visa Gold on Golden Background (hero card)

Visa Gold

  • Maandelijkse limiet op maat: vanaf 3000EUR  tot maximum 5000EUR
  • Volledig verzekerd
  • Met uw eigen instellingen

Waarom onze VISA Gold kiezen

Onze VISA Gold is gratis. Met haar ongevallen- en annulatieverzekeringen, en de bijbehorende bijstand is ze perfect om te reizen. Met deze kaart kunt u niet alleen wereldwijd geld afhalen aan geldautomaten maar in de eurozone zelfs kosteloos.

Ook bepaalt u de instellingen van uw kaart zelf: online betaling, zonder pincode of contactloos, afhaling in een ander land ... U behoudt de controle!

Goed om te weten: het totaalbedrag van uw uitgaven wordt aan het begin van de volgende maand afgehouden. Deze kaart is uitsluitend beschikbaar voor natuurlijke personen ouder dan 18 jaar die in België verblijven.

Goed om te weten

  • Het totaalbedrag van uw uitgaven wordt aan het begin van de volgende maand afgetrokken.
  • Deze kaart is alleen beschikbaar voor particulieren vanaf 18 jaar die in België wonen.
  • De kredietkaart Gold blijft na 1 jaar gratis indien ze minstens 12 keer per jaar wordt gebruikt. Anders 50EUR /jaar.

Volledig verzekerd

Bij Keytrade Bank kunt u een gratis VISA Gold aanvragen met een volledig verzekeringspakket. Zo verlopen uw aankopen, uw reizen en uw afhalingen in alle veiligheid.

Verzekering 'Aankoop'

Is uw aankoop niet geleverd of is niet conform? Een aankoop met uw VISA Gold is gedekt tot 90 dagen na de betaling (tussenkomst tot 2000EUR per schadegeval en per jaar).

Safe Online

Is uw aankoop beschadigd of gestolen? Online aankopen betaald met uw VISA Gold zijn gedekt tot EUR 1000 per schadegeval per jaar.

Uitbreiding waarborg

Bij de aankoop met uw VISA Gold van een elektronisch of huishoudelijk toestel (tv, diepvriezer, vaatwasser ...) met een waarde van EUR 150 tot EUR 5000 wordt de waarborg verlengd met 2 jaar, bovenop de wettelijke waarborg. (Deze waarborg geeft recht op een diagnose op afstand, de herstelling en zelfs de vervanging van uw toestel indien het niet hersteld kan worden binnen de verlengde termijn).

Diefstal van contant geld na afhaling

Uw contant geld is verzekerd tegen diefstal wanneer die diefstal gebeurt binnen de 4 uur na de afhaling met de VISA Gold aan de geldautomaat (maximumbedrag van EUR 1000).

Reisbijstand

De reisbijstand dekt de titularis van de VISA Gold, diens partner, indien gedomicilieerd op hetzelfde adres. Hetzelfde geldt voor hun kinderen van jonger dan 25 jaar die één van beide vergezellen, zelfs indien ze niet gedomicilieerd zijn bij de titularis van de kaart

Reisongeval

U reist met het openbaar vervoer en hebt dit integraal met uw Visa Gold betaald? In geval van overlijden of permanente volledige arbeidsongeschiktheid opgetreden tijdens de verplaatsing, betaalt Keytrade Bank een schadevergoeding van EUR 100 000.

Reisannulering en –onderbreking

Een reis betaald met uw VISA Gold wordt voorzien van een reisannulatie- en -onderbrekingsverzekering. U en uw gezin (zelfde samenstelling als bij Reisbijstand) zijn tot EUR 5000 gedekt in geval van ziekte of ongeval (franchise van EUR 100).

Reisongemakken: Vertraagd/geannuleerd vertrek en laattijdige levering bagage

Is uw vlucht of uw trein 4 uur of meer vertraagd? Of zelfs geannuleerd? U bent gedekt tot maximum EUR 250 per persoon per reis voor uw kosten voor maaltijden, dranken en hotel alsook uw kosten voor de verbinding die u gemist zou hebben ten gevolge van de vertraging. De verzekering betaalt u ook tot EUR 250 per persoon en per reis terug indien uw geregistreerde bagage niet wordt geleverd binnen de 4 uur na aankomst van uw vlucht op een luchthaven gelegen buiten België of Luxemburg.

Bepaal zelf uw kaartinstellingen

Kies zelf via onze app of transactiesite wat u al dan niet wilt wijzigen of activeren, in realtime

Betalen in het buitenland

Bent u in het buitenland? Kies waar u wilt kunnen betalen met uw kaart.

Geldafhalingen

U kunt makkelijk geld afhalen met uw kaart. Dat is overigens gratis in de eurozone.

Kredietlimiet

U kunt op elk moment uw kredietlimiet wijzigen.

Betalen zonder pincode

Wanneer een aankoop minder dan € 25 bedraagt, is uw pincode niet meer nodig. Activeer deze optie en bespaar tijd in alle veiligheid.

Contactloos betalen

Door deze optie te activeren, hoeft u enkel uw kaart in de buurt van een betaalterminal te houden om te betalen.

Uw kaart blokkeren

Kaart verloren? Of gestolen? Blokkeer zelf uw kaart. Tijdelijk indien u ze hoopt terug te vinden. Definitief in geval van diefstal.

Nog niet zeker?

Vergelijk onze kredietkaarten in detail en bekijk welke kaart het beste bij u past.

Visa cards lineup (single)