Transaction rules extended hours trading

Hier vindt u de openingsuren van de markten, de ordertypes die toegelaten zijn per markt, hun geldigheidsduur … Kortom: alle nuttige info om nog beter te beleggen!

U heeft ook de mogelijkheid om uw orders vóór of na de markturen te plaatsen (Extended Hours Trading).

Hoe kan men een order plaatsen voor of na de gewone markturen?

Indien u een order wenst te plaatsen, kiest u:

"US markten vóór beursopening" 14u00 tot 15u15: ingave van de orders 15u25: automatische annulatie van de niet-uitgevoerde orders

of

"US markten na beurssluiting" 22u15 tot 00u30: ingave van de orders 00u45: automatische annulatie van de niet-uitgevoerde orders

Omdat de liquiditeit niet altijd gegarandeerd is, vooral niet voor kleine waarden, zijn de enige geldige orders op ECN limiet orders met als geldigheidsduur één dag (day orders).

Alle orders die niet uitgevoerd zijn of slechts gedeeltelijk uitgevoerd werden, zullen door Keytrade Bank geannuleerd worden onmiddelijk na de desbetreffende sessie.

Aandelen die u gekocht heeft tijdens de pre-opening kan u natuurlijk verkopen tijdens de gewone markturen en vice versa. De transactiekosten voor de handel in Extended Hours zijn hetzelfde als de tarieven die op andere markten toegepast worden.

Opmerking Indien u de opbrengst van een uitgevoerd verkooporder wenst te gebruiken, dan dient u rekening te houden met de valutadatum van de beschikbaar geworden cash.


Valutadata per markt :

empty-headerempty-header
Euronext (Brussel, Amsterdam, Parijs)
D+3
London Stock Exchange
D+3
Milaan
D+3
Xetra (Frankfurt)
D+2
Zwitserland
D+3
Madrid
D+2
OMX (Helsinki, Stockholm, Kopenhagen)
D+3
US markten
D+2
Canadese markten
D+2
Europese opties
D+1
US opties
D+1
Fondsen
D+3 (de valutadatum wordt evenwel bepaald door de uitgever)
Obligaties
D+2
Omwisselen valuta
D+1