Terugblik op 2022

thierry ternier

Thierry Ternier

CEO Keytrade Bank

Beste klant,

Zoals elk jaar vraag ik een paar minuutjes van uw tijd. Dat moet volstaan om u al zeker onze beste wensen voor 2023 mee te geven. Traditiegetrouw hoort daar ook een terugblik op het afgelopen jaar bij. En wat blijkt?

Ook al luidde 2022 het einde in van de dominantie door Covid – iets waarnaar we allemaal wel vurig verlangden – het bleek helaas ook het begin van een nieuwe geopolitieke crisis met onnoemelijk veel direct en indirect menselijk leed als gevolg. Die zinloze oorlog laat zich dagelijks tot hier bij ons voelen: exponentieel gestegen elektriciteits- en gasprijzen, een waar inflatierecord en bijgevolg winkelkarren waarin steeds minder lijkt te zitten. Genoeg mistroostige elementen om ook op financieel vlak zwaarmoedig van te worden.

Bij Keytrade Bank zien we het als onze rol om tegen deze ‘negatieve stroom’ te blijven ingaan. Onze bank heeft namelijk in deze crisis cijfermatig een meer dan prima jaar achter de rug. Ons performant businessmodel laat ons toe om ook nu dé bank te zijn die aan ú betaalt … en niet één van die banken die u nodeloos op inflatoire kosten jagen.

Integendeel, Keytrade Bank geeft uw koopkracht graag een extra duwtje in de rug. Zo betalen onze klanten geen kosten meer bij beleggen in fondsen en hebben we recent de interesten op onze spaarrekeningen verhoogd. Daarnaast blijven we u elk jaar belonen wanneer u nieuwe klanten aanbrengt. En u krijgt nog altijd onze unieke 5 cent per verrichting. Al deze initiatieven hebben achterliggend één en dezelfde beweegreden:

Geld maakt gelukkig als u verantwoord investeert.

Wij investeren heel graag in u. En wij mogen hopen dat u voor ons hetzelfde gevoel blijft hebben bij uw toekomstige investeringen. Nu we het eindelijk over onze gezamenlijke toekomst hebben, hier volgt een kleine vooruitblik: straks in 2023 vieren wij bij Keytrade Bank ons 25-jarig bestaan en dat hopen we samen met u te mogen doen in een mooiere, properdere en betere wereld.

Klonk dat laatste te veel als een slechte copypaste uit de scheurkalender van de Bond Zonder Naam? Mijn excuses, al is elk woord ervan gemeend.

Prettige feestdagen en een onvergetelijk eindejaar gewenst.

Thierry Ternier

Andere artikels die u mogelijk interesseren