Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Geef uw geld de nodige voorsprong.Ontdek de fondsen

Carmignac, een referentie op het vlak van vermogensbeheer

Door het nemen van autonome en moedige beslissingen is Carmignac sinds zijn oprichting in 1989 uitgegroeid tot één van de koplopers in onafhankelijk vermogensbeheer in Europa.

Met meer dan 40 miljard euro aan beheerd vermogen viel Carmignac vaak in de prijzen met zijn multi-asset-, aandelen- en obligatiefondsen.

award

Bekroond met de "Super Award" van De Tijd & L'Echo* in 2021

Deze prijs beloont het gamma in zijn geheel en zet nogmaals de soliditeit van de Carmignac-aanpak in verschillende marktomstandigheden in de verf.

*De verwijzing naar een klassement of een prijs is geen garantie voor toekomstige resultaten van deze ICB's of van de beheermaatschappij. De Tijd / L'Echo Funds Awards, winnaar van de "Super Award" voor de beste fondsbeheerder in alle beleggingscategorieën over een periode van vijf jaar, maart 2021. De awards worden toegekend op basis van de door De Tijd en l'Echo ontwikkelde kroonmethodologie.

Vandaag kunt u op het platform van Keytrade Bank kiezen tussen 22 verschillende fondsen van Carmignac. Wat uw verwachtingen ook zijn, wellicht is er een fonds dat eraan beantwoordt. Zo kunt u naar eigen wens makkelijk een portefeuille samenstellen. In alle onafhankelijkheid.

Aanbod geldig tot 20/02/2022

offre** normaal is dit 1% *** tot 20/02/2022, normaal is dit € 9,95 per fonds

Hebt u al fondsen van Carmignac bij een andere bank?

Breng ze gerust over naar Keytrade Bank, want onze bank betaalt de transferkosten tot € 2.500.Meer info over ons gamma aan fondsen van Carmignac vindt u op onze transactiesite