Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Overdracht van uw Rabobank.be portfolio naar Keytrade Bank


Beste

Binnenkort wordt uw fondsenportefeuille, obligatieportefeuille en/of pensioenspaarfonds van Rabobank.be overgebracht naar Keytrade Bank.

Indien u Keytrade Bank nog niet kent dan stellen we onszelf graag even voor.

Wie zijn wij?

Keytrade Bank is in 1998 ontstaan als eerste Belgische online beleggingssite. Wij richten ons aanbod eerst en vooral naar iedereen die zelfstandig zijn financiën willen beheren.

Innovatie zit hierbij in ons DNA. Keytrade Bank innoveert met kwalitatieve producten die steeds bijzonder competitief geprijsd zijn.

Als online bank hechten wij bovendien veel belang aan de kwaliteit en de bereikbaarheid van onze helpdesk. Als gevolg hiervan geniet Keytrade Bank een bijzonder hoge cliëntentevredenheid.


Wat betekent deze overstap concreet voor u?

U blijft dezelfde producten aanhouden als bij Rabobank.be en aan dezelfde voorwaarden. In de toekomst logt u hierbij in bij Keytrade Bank om uw portefeuille te consulteren of transacties uit te voeren.

Rabobank.be en Keytrade Bank houden u op de hoogte van de verschillende stappen in het proces waarbij wij u steeds controle, keuzevrijheid en transparante communicatie garanderen.

Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder mocht u bijkomende vragen hebben.