Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

COVID-19:
Samen gaan we voor minimale impact!

Gepubliceerd op:

31/03/2020


Bij Keytrade Bank volgen we al van bij de uitbraak nauwgezet het advies en de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het COVID-19 tegen te gaan. Wij vinden het ontzettend belangrijk om de besmettingsrisico’s voor u en onze medewerkers te beperken.


Telewerk

Er geldt telewerk voor zo veel mogelijk collega’s. Een gelimiteerd aantal werkt voorlopig wel nog in ons gebouw. Dit louter om organisatorische redenen en uiteraard in de meest optimale omstandigheden. Tel daarbij nog de medewerkers die opvang dienen te voorzien voor hun kinderen en u begrijpt allicht dat onze bezetting er volledig anders uitziet dan normaal. Een praktisch gevolg hiervan is dat de verwerking van vragen iets langer kan duren.


UPDDATE 9/12/2020: COVID-19 en de impact ervan op uw woonkrediet

In maart 2020 kondigde de financiële sector een eerste reeks steunmaatregelen aan om gezinnen door de moeilijke periode van de coronacrisis heen te loodsen. Zo konden mensen met een woonkrediet voor maximaal 6 maanden betalingsuitstel aanvragen, nadien verlengd tot maximaal 9 maanden (met uiterlijke datum 31 december 2020). Onze sector heeft beslist om ook in 2021 haar engagement verder te zetten en maximale ondersteuning te bieden.

Febelfin heeft hiervoor samen met de overheid een tweede charter uitgewerkt. Daarin leert u onder meer aan welke voorwaarden u dient te voldoen om in aanmerking te komen voor betalingsuitstel bij uw woonkrediet.

Indien dat het geval is en u hierover extra toelichting wilt, kunt u ons e-mailen op corona@keytradebank.com.


Andere dringende vragen

Bel ons contact center op 02 679 90 00 of e-mail ons .


Onze andere artikels m.b.t. COVID-19

Ontdek andere artikels uit dezelfde categorie