Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

App met extra opties voor traders!

Gepubliceerd op:

13/09/2019

Net een tamelijk duizelingwekkende update en upgrade voor onze app achter de rug, als u het ons vraagt. Zeker qua toevoeging van extra mogelijkheden. Waar u tot voor kort via onze app enkel kon handelen in aandelen, kunt u nu ettelijke duizenden financiële instrumenten extra kopen en verkopen.

Zorg er dus voor dat u zeker de laatste versie van onze app downloadt via Google Play / of de App store en maak van uw smartphone nog meer uw toegang tot de beurs. Via onze handige zoekmotor vindt u namelijk nu ook:

• Opties
  • ETFs / trackers
  • Turbos / Sprinters
  • Warrants
  • Certificaten

Kleine tip

Zoekt u bijvoorbeeld bij een bepaald instrument naar de mogelijke opties? Weet dan dat we ze hebben gegroepeerd in een apart tabblad op de indexpagina en op de aandelenpagina.

Ontdek andere artikels uit dezelfde categorie