Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Haal uw extra Softkey boven!
En schuif Murphy dus maar onder de mat.

Gepubliceerd op:

07/09/2019

U herkent het vast wel. Ergens valt er een deur in het slot en dan realiseert u zich dat u die dekselse sleutel niet bij hebt. Geen nood, van jongs af aan bent u hierop getraind en hebt u dus daarvoor een back-upplan. Dankzij de reservesleutel bij de buren, familie, … is die toegang straks weer verzekerd.

Maar hebt u ook een back-upplan voor de toegang tot onze transactiesite? Beschikt u over een alternatief wanneer u straks van smartphone wisselt? Dat kan nochtans. Meer nog, het is zelfs aan te raden om een of meerdere extra Softkeys aan te maken. Smartphones gaan nu eenmaal niet eeuwig mee. Ook uw achterzak of handtas ontsnapt niet aan de wet van Murphy. Die dekselse dingen gaan altijd kapot net wanneer u ze net nodig hebt.

Hoe zorgt u voor die extra Softkey?

•    Log in met uw huidige Softkey (Hardkey) op de transactiesite
  •    Ga achtereenvolgens naar uw eigen naam bovenaan rechts op uw scherm en klik daar achtereenvolgens op ‘voorkeuren’ en ‘authenticatie’ (onder veiligheid)
  •    Klik daar op een ‘extra Softkey toevoegen’ en bevestig.

Daarna neemt u uw reservetoestel (iPad, andere smartphone) en volgt u de volgende procedure:

•    Ga naar de App Store of naar de Google Play Store en download de Keytrade Bank-app
  •    Maak een profiel aan
  •    Selecteer daarbij Softkey
  •    Kies en bevestig uw pincode
  •    Scan de code op uw transactiesite met dit reservetoestel

Uw extra Softkey is nu klaar voor gebruik.

Softkey of Hardkey kwijt?

Het is snel gebeurd: smartphone kapot, die Hardkey te goed weggelegd … Dat kan iedereen overkomen en, geloof ons, het komt meer voor dan u denkt.

In het beste geval had u al een extra Softkey zoals hierboven geïnstalleerd …., maar ook in elk ander geval helpen we u graag. Bel ons en wij sturen u per brief de procedure om een nieuwe Softkey te installeren. Of een nieuwe Hardkey.

Ontdek andere artikels uit dezelfde categorie