Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Betaal digitaal. ‘t Is het nieuwe normaal.

Gepubliceerd op:

13/05/2019

Zaterdag 11 mei 2019 was het Digital Payment Day, een initiatief van FEBELFIN. Hou vanaf die dag het cash geld op zak en betaal uw aankopen met uw kaart of smartphone. Het is snel, makkelijk en veiliger. Voor u én de handelaar.

Wist u trouwens dat 89% van de Belgen het liefst digitaal met de kaart of de smartphone betaalt? U waarschijnlijk dus ook. Toch kan het nog niet bij elke handelaar. Vier vijfde van de Belgen haalde bijvoorbeeld al eens tevergeefs zijn kaart of smartphone boven.

Daar wil Febelfin samen met de handelaars iets aan doen. Tijdens en na Digital Payment Day willen ze niet enkel u aanzetten om met de kaart of smartphone te betalen. Ze willen ook de handelaar dat laatste zetje geven om een digitaal betaalkanaal aan te bieden.

Zo kunt u in alle vrijheid kiezen: wilt u cash betalen? Dan kan dat. Wilt u digitaal betalen? Graag. (en dan nog het liefst met uw kaart van Keytrade Bank)

Maak dus samen met Febelfin en ons een succes van Digital Payment Day.

PS Bezoek zeker de website www.digitalpaymentday.be. U vindt er heel wat boeiende info over digitaal betalen.


 

Ontdek andere artikels uit dezelfde categorie