Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

20 jaar Keytrade Bank = € 220 509,80 betaald aan onze klanten

Gepubliceerd op:

19/11/2018

U hebt het allicht al gelezen. De kranten staan er deze dagen vol van [zie voorbeelden uit De Standaard, Het Laatste Nieuws en  Het Nieuwsblad]. Klanten van andere banken dan de onze gaan in 2019 (nog) meer moeten betalen voor hun bankzaken. Jammere evolutie, vindt u niet?

Wel, wij laten graag zien dat het ook anders kan. Bij Keytrade Bank tonen we aan dat klanten niet altijd moeten betalen, maar zelfs betaald worden voor hun verrichtingen. Voor onze ‘verjaardagsmaand’ oktober hebben we 220 509,80 euro uitgekeerd aan onze klanten. Even ter herinnering, we gaven die maand 20 cent per verrichting in plaats van de 5 cent die we in de andere maanden betalen.

U leest het goed, bij Keytrade Bank betalen we voor de bankverrichtingen die onze klanten zelf doen en ons KEYPACK is bovendien ‘helemaal’ gratis. En niet ‘gratis’ met kosten achteraf. Wat dat aan voordeel opbrengt, berekent u hier.

Actie geslaagd? Wel, voor ons bewijzen die meer dan 1 100 000 transacties in oktober dat onze klanten ons geschenk best wel waarderen. Gelukkig maar, want geef toe dat we voor die som zelfs zonder AMANDA best een leuk feestje hadden kunnen geven.  ;-)


 

Ontdek andere artikels uit dezelfde categorie