Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Neem op Finance Avenue zeker afrit Keytrade Bank

Gepubliceerd op:

07/11/2018

Op zaterdag 17 november organiseert De Tijd voor spaarders en beleggers al voor de dertiende keer Finance Avenue. Heel de dag bent u meer dan welkom op de stand van Keytrade Bank in Tour & Taxis om onze collega's te ontmoeten. Zij geven u maar wat graag meer uitleg over de beleggingsaanpak bij Keytrade Bank en staan klaar om op al uw vragen te antwoorden.

Dit jaar vindt u op deze geldbeurs meer dan 50 exposanten en tal van workshops rond verschillende thema's. Stip maar alvast 12.35 uur in uw agenda aan voor de workshop van Chief Strategist Geert Van Herck die dieper ingaat op hoe de combinatie van trackers, technologie en menselijke expertise leidt tot mooie resultaten bij discretionair portefeuillebeheer.

Daarnaast is er ook nog onder meer minister Koen Geens die het nieuwe erfrecht en diens impact op uw familiaal vermogen komt duiden. Of misschien hebt u meer zin in een conferentie over de fiscale hervormingen voor uw portefeuille van Johan Van Overtveldt? Neem alvast nu al een kijkje op de website van De Tijd en stippel zelf uw programma uit, want het belooft een evenement te worden waarop u niet mag ontbreken.

Schrijf u in  

Hopelijk zien we u op 17 november. 


Gratis exemplaar 'Sla munt uit de beurs'

Kom om 14.30 uur naar onze stand om ‘Sla munt uit de beurs’ te laten handtekenen door de auteur Serge Mampaey. Op vertoon van de KeyNews kunnen de eerste 300 klanten namelijk een gratis exemplaar krijgen. Hoe sneller u bij ons bent, des te meer kans u maakt.


Ontdek andere artikels uit dezelfde categorie