Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Belangrijk nieuws over trackers die op een Amerikaanse of Canadese beurs noteren

Gepubliceerd op:

26/06/2018

Via onze transactiesite is er sinds 1 juni 2018 geen aankoop meer mogelijk van Canadese en Amerikaanse trackers waarvan de emittenten ons niet alle wettelijk verplichte informatiedocumenten (Key Information Document of KID) hebben bezorgd. Die stopzetting is een rechtstreeks gevolg van de Europese verordening over essentiële-informatiedocumenten voor verpakte retailbeleggingsproducten en verzekeringsgebaseerde beleggingsproducten (PRIIPS).

Voor heel wat van die Amerikaanse en Canadese trackers bestaat er een Europees alternatief. Zo hebt u vandaag via onze transactiesite nog steeds toegang tot meer dan 1200 Europese varianten. Hebt u nog een Amerikaanse of Canadese tracker in portefeuille, dan kunt u die houden en verkopen wanneer u dat wilt. Uw positie uitbreiden, gaat evenwel niet meer.

Ontdek andere artikels uit dezelfde categorie