Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Uw eigen tempo bepalen

Gepubliceerd op:

23/10/2017

Een van de gouden principes bij beleggen is regelmaat, maar dat sluit uiteraard niet uit dat u ook op onregelmatige tijdstippen een nieuwe som wil beleggen.

Zelfs dan is het eigenlijk beter om die belegging over de tijd te spreiden, want op die manier verkleinen de risico’s en krijgt u een potentieel beter resultaat op lange termijn. Wie in die tijdspanne eens aan een hoge koers koopt, doet dat allicht ook eens aan een bodemkoers. Bovendien schakelt een regelmatige belegger ook zijn emoties uit, die bij euforie en paniek op de beurs al meermaals bewezen hebben dat ze slechte raadgevers zijn.


U hebt een som ter beschikking en u wilt een bedrag bijstorten in uw KEYPLAN, maar bent niet meer helemaal zeker van de procedure? Of u wilt extra beleggen in uw KEYPRIVATE? Ga naar de transactiesite en geef uw geld een boost. En, als het kan, doe dat met regelmaat.

Ontdek andere artikels uit dezelfde categorie