Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Trading Discovery Pack : Webinars

U wil starten met beleggen? Wij helpen u op weg met een basisopleiding van 3 webinars. Raak vertrouwd met de basisprincipes van het beleggen, de verschillende beursproducten en leer daarnaast het Keytrade Bank platform kennen.

Webinars

1. Basisprincipes en basisproducten

Kom te weten hoe u meer uit uw geld kunt halen door te beleggen. Met welke basisprincipes houdt u best rekening? In dit webinar gaan we dieper in op het ABC van het beleggen, en bekijken we de basisbeleggingsinstrumenten.

Duur: 20 min

2. Beleggen op de beurs

Na de theorie komt de praktijk: hoe werkt beleggen nu concreet en hoe koop en verkoop ik financiële instrumenten? Aan de hand van duidelijke voorbeelden tonen we hoe u zelf aan de slag kunt gaan op het Keytrade Bank platform.

Duur: 20 min

3. Rendement optimaliseren

In woelige tijden is het belangrijk om uw portefeuille af te schermen tegen al te grote risico’s. Een aantal meer geavanceerde orders zoals een stop, stop limiet en trailing stop order zijn hiervoor het meest geschikt.

Duur: 20 min

Heeft u een vraag?

+32 (0)2 / 679 90 00
Van maandag tot vrijdag tussen 9 en 22 uur