Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Trading Discovery Pack

Verken de boeiende wereld van trading.

Activeer uw GRATIS Pack

Uw deelname aan de Beleggerscompetitie bewijst het: U bent geboeid door de beurs. Nu de spaarrente naar 0% evolueert, is het misschien het ideale moment om uw investeringsstrategieën uit te proberen in het echte leven. Geniet nu meteen van ons gratis Trading Discovery Pack*, een exclusief aanbod voor beginnende beleggers. Met dit Pack begeleiden we u bij uw eerste stappen op de beurs!

Tijdelijk aanbod: geldig tot 19/05/2018. Zie de voorwaarden van het aanbod.

1°

Geen transactiekosten op 3 beursorders (minimumwaarde € 22,50) geldig voor:

  • alle financiële instrumenten: aandelen, obligaties, trackers, ...
  • elk type beurstransactie (aankoop en verkoop)
  • alle markten toegankelijk via keytradebank.be
  • 6 maanden

Dit aanbod is van toepassing op uw 3 volgende beursorders. Eventuele taksen op de beurstransacties zijn niet inbegrepen in het aanbod.

2°

Gratis toegang tot een online basisopleiding

  • Webinar #1 – Basisprincipes en basisproducten
  • Webinar #2 – Beleggen op de beurs
  • Webinar #3 – Rendement optimaliseren

3°

Gratis trading tools

Global Analyzer Premium (waarde van € 120)

Een complete financiële diagnose (balans, dividendpolitiek, ...) van alle aandelen op 18 internationale markten. 6 maanden geldig

Realtime koersen

Toegang tot koersen in realtime van de meeste aandelen genoteerd op Brussel, Parijs en Amsterdam, aangeleverd door Equiduct.

Trading Discovery Pack

Verken de boeiende wereld van trading.

Activeer uw gratis Pack

Een Pack met minimumwaarde van € 142,50.

*Aanbod geldig voor de deelnemers aan de Beleggerscompetitie 2018. Dit aanbod is geldig van 19/04/2018 tot 19/05/2018. Deze promotie vormt op geen enkele manier beleggingsadvies of aanbeveling vanwege Keytrade Bank of een aanzet tot gebruik van de diensten van Keytrade Bank. Alvorens te investeren in financiële instrumenten, wordt u gevraagd om aandachtig het document «Overzicht van de belangrijkste kenmerken en risico’s van financiële instrumenten» te lezen. U aanvaardt de aansprakelijkheid en alle risico's verbonden aan transacties betreffende financiële instrumenten, doorgegeven aan Keytrade Bank in uw naam en voor uw rekening, met dien verstande dat Keytrade Bank niet aansprakelijk gesteld kan worden voor de geschiktheid van uw beleggingsbeslissingen en voor de financiële gevolgen van de transacties. Lees a.u.b aandachtig het reglement.

Heeft u een vraag?

+32 (0)2 / 679 90 00
Van maandag tot vrijdag tussen 9 en 22 uur