Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Exclusief v0ordeel
'Onsterfelijk Beursadvies' gratis thuis bezorgd

Als we één ding hebben geleerd uit onze geschiedenis is dat ze zich herhaalt. Ook op de beurs. Voor Pierre Huylenbroeck de aanleiding om in twintig fictieve interviews een aantal zorgvuldig geselecteerde goeroes aan de tand (des tijds) te voelen.

Hoe bemachtigt u zo'n gratis exemplaar?
Wilt u wel eens weten wat de Nederlandse arts Nicolaes Tulp en de Japanse rijsthandelaar Munehisa Honma u kunnen leren over vandaag? Laat heel eenvoudig uw gegevens na via onderstaand formulier en we bezorgen u zo snel mogelijk - en zolang de voorraad strekt - 'Onsterfelijk Beursadvies'.

Ontvang gratis 'Onsterfelijk Beursadvies'

Over het boek

De Beursbijbel 2018

De beste beleggingsadviezen zijn van alle tijden. En de beursgeschiedenis herhaalt zich. Twee uitstekende redenen voor beursexpert Pierre Huylenbroeck om op zoek te gaan naar de 100 beste beleggingslessen van 20 oude - en vooral dode - meesters. In Onsterfelijk beursadvies legt Huylenbroeck hen in twintig fictieve interviews op de rooster. Hij spreekt onder meer met Hetty Green, the witch of Wall Street en de succesvolste vrouw uit de beursgeschiedenis. Hij interviewt de Belg Alfred Loewenstein, die in de jaren 1930 bij de drie rijkste mensen ter wereld behoorde. En hij wekt de 17de-eeuwse Nederlandse arts Nicolaes Tulp en de Japanse rijsthandelaar Munehisa Honma, beiden beursexperts avant la lettre, weer tot leven. Het resultaat is een origineel boek voor zowel de beginnende als ervaren belegger, dat even informatief als vermakelijk is.

Over de auteurs

Gert Bakelants

Pierre Huylenbroeck is de auteur van Onsterfelijk beursadvies en Iedereen belegger. Hij is de uitgever van Mister Market Magazine, een tweewekelijks digitaal tijdschrift voor de leergierige belegger.