Een nieuwe, frisse wind in de investeringswereld!

Keytrade Bank logo

Keytrade Bank

keytradebank.be

Hoeveel keer hebt u het zich al afgevraagd: hoe kan ik mijn geld wakker schudden en het een boost geven? Wel, hiervoor krijgt u nu - als klant van Keytrade Bank - een nieuwe kans met een gloednieuw concept op de spaar- en beleggingsmarkt. Zijn naam? Uppie!

Wat is Uppie?

Uppie is een spaar- en beleggingsoplossing ontwikkeld door AG, de grootste verzekeraar van België. Stap voor stap gidst Uppie u naar de formule die het best bij u past. Als klant van Keytrade Bank kan u vanaf nu slim beleggen in een van de levensverzekeringsformules van Uppie.

Investeren met een levensverzekering? Meer dan één voordeel!

Wie denkt dat een levensverzekering enkel dient om een deel van zijn patrimonium na te laten, vergist zich. Een levensverzekering is veel meer dan dat. Het is ook een geweldig instrument om te sparen of te beleggen. Kortom: om uw geld wakker te schudden.

Er bestaan verschillende types. De meest gebruikelijke zijn:

  • Tak 21-levensverzekeringen: hun motto luidt: voorzichtigheid boven alles. Op elke storting die u doet, bent u zeker van een gegarandeerde rentevoet. En u kunt op beide oren slapen: op het einde van het contract krijgt u op zijn minst al uw gestorte premies terug, weliswaar na aftrek van de kosten en taksen.
  • Tak 23-levensverzekeringen: zij mikken op een mogelijk hoger rendement. Uw geld wordt belegd in een beleggingsfonds, waarvan de waarde kan schommelen. U kan dus geld verliezen, maar u maakt op langere termijn ook meer kans om een hoger rendement te krijgen dan op een spaarrekening.

Uiteraard legt Uppie u van naaldje tot draadje de karakteristieken van zijn tak 21- en tak 23-formules uit. De fiscaliteit, de risico’s, de kosten: wees gerust, Uppie kent geen geheimen.

Een veelvoud aan troeven

Met Uppie kiest u dus om slim te beleggen:

  • Uppie begeleidt u naar de formule die het best aansluit bij uw situatie, wensen en bereidheid om risico te nemen;
  • Een klein of groot bedrag? U kan al starten vanaf 10 euro;
  • U kan rekenen op de expertise van AG: specialisten beheren uw geld.

Klinkt Uppie en zijn formules u als muziek in de oren? Wacht dan niet langer!

Ik ontdek Uppie

Dit artikel bevat reclame voor de levensverzekeringen van tak 21 (Uppie Moon) en tak 23 (Uppie Star), ontwikkeld door AG (AG Insurance NV, E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel - RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849) en voorgesteld door Keytrade Bank. Klik op de link om meer te weten over de kosten, fiscaliteit en risico’s. U vindt er ook alle wettelijke documenten terug, die u voor het sluiten van een contract moet doornemen.

Deze communicatie bevat geen beleggingsadvies of aanbeveling, noch een financiële analyse. Niets in deze communicatie mag worden geïnterpreteerd als zijnde informatie met contractuele waarde van eender welke aard. Deze communicatie is uitsluitend ter informatie bedoeld. Keytrade Bank kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eender welke beslissing op basis van de informatie die deze communicatie bevat, noch voor het gebruik ervan door derden. Gelieve u in te lichten voor u in financiële instrumenten belegt. Lees daarom aandachtig het document "Overzicht van de belangrijkste kenmerken en risico’s van financiële instrumenten" bij documenten op keytradebank.be.

Andere artikels die u mogelijk interesseren