Onze CEO blikt terug!

thierry ternier

Thierry Ternier

CEO Keytrade Bank

Beste klanten,

Op het einde van het jaar kijkt elke CEO al eens graag terug op wat die afgelopen twaalf maanden gegeven hebben. En waarom ook niet eigenlijk? Want onze bank heeft cijfermatig alweer uitstekend gepresteerd. Voor een deel uiteraard dankzij het beursklimaat. Het doet ons heel veel plezier dat meer en meer Belgen hun spaargeld activeren en hun weg naar de beurs vinden.

En blijkbaar ons niet alleen. Ineens zien we spelers die een graantje willen meepikken van de hernieuwde interesse in beleggen. Dat is voor ons meer dan prima, want daar wordt u alleen maar beter van. En wij? Wij zien u graag gelukkig.

Daarnaast blijft onze aanpak van geen onnodige kosten en de beloning van 5 cent per verrichting al jaren heel veel nieuwe mensen overtuigen om met ons te bankieren. Logisch vinden wij, maar voor een bankier kunnen een paar bevestigende cijfers nooit kwaad. Daarnaast merken we dat we met ons woonkrediet Keyhome tal van gezinnen bijna letterlijk laten bouwen aan hun toekomst. Dus ja, veel positief nieuws in dit merkwaardige jaar.

Maar ik dwaal een beetje af. Want dat is niet het allerbelangrijkste van wat ik onthoud van 2021. U weet het of u weet het niet, maar wij werken al sinds het begin van corona vanop afstand. Dat leek ons de maatschappelijk beste en allicht de meest verstandige beslissing … al hield die meteen ook een belangrijk risico in.

Het voortdurende 100% thuiswerken tast stilaan de veerkracht van onze mensen aan. Iets wat we samen met lede ogen aanzien. Ze zijn die ‘afstand’ beu, omdat het hen weinig helpt bij wat zij dag in dag uit voor u, onze klanten, willen betekenen.  

Onze medewerkers zijn namelijk wat uw bank echt uniek maakt. Al jaren prijs ik me namelijk gelukkig met mijn fantastische collega’s bij Keytrade Bank. Samen op één locatie geven ze een energie af die ik als vanzelfsprekend beschouwde. Geloof het of niet maar even de benen strekken en een koffietje halen in onze keuken, geeft meer dopamine dan Barry Callebaut ooit kan bezorgen. Daarom koester ik voor volgend jaar de volgende, wat melige wens:

Dat we in alle veiligheid terug naar kantoor kunnen, wanneer we willen.

En voor u?

U wens ik prettige feestdagen en een onvergetelijk eindejaar.

 

Thierry Ternier

Andere artikels die u mogelijk interesseren