CARD STOP heeft een nieuw nummer! Bel 078 170 170

Keytrade Bank logo

Keytrade Bank

keytradebank.be

Wie het vorige telefoonnummer (nul zeventig drie vier vier drie vier vier) even goed kon zingen als dat van tante Rita of dat nummer van de keizer van het Vlaamse lied, zal het uit zijn of haar geheugen moeten bannen. Kaart gestolen of verloren? Bel dan 078 170 170!

Waarom een ander nummer?

Het vorige nummer was betalend en kostte 30 cent per minuut. Omdat de banksector van die bijkomende kost graag af wou, is er nu een regulier nummer zonder die bijkomende kost.

Ander nummer. Zelfde reflex. Dat is de slogan in radiospots, sociale media, enz. met maar één doel: leer het nieuwe telefoonnummer uit uw hoofd en … hopelijk hebt u het nooit nodig.

Wat met de kaarten van Keytrade Bank?

Bij verlies of fraude van uw debet- of kredietkaart is het altijd de juiste reflex om Card Stop te bellen. Daar blokkeren ze onmiddellijk al uw betaalkaarten. Belangrijk is wel dat u in het telefoongesprek zegt dat u kaarten bij onze bank hebt. Card Stop is 24/7 beschikbaar.

In het bezit van een visakaart bij Keytrade Bank? Weet dan dat er een minstens even snelle manier bestaat om uw kaarten te blokkeren. En dat zowel tijdelijk- indien u nog hoopt ze terug te vinden - als definitief –wanneer u zeker bent dat u ze kwijt bent.

Hoe? Kijk gerust nu al eens bij kaarten op onze transactiesite of in de app.

Voor u het vergeet …

Neem uw smartphone of telefoonboekje en noteer 078 170 170. Zo verliest u geen tijd, mocht het ooit nodig zijn.

Andere artikels die u mogelijk interesseren