Ook zin in een prachtige Keytrade Bank Nature Trail?

Keytrade Bank logo

Keytrade Bank

keytradebank.be

Haal uw agenda erbij en uw wandel- of loopschoenen boven, want samen met Golazo hebben we dit jaar alweer een prachtig programma van onvergetelijke ervaringen samengesteld. Enkele weergaloos mooi Nature Trails en voor de durvers enkele speciale sportieve evenementen.

Hou onze Facebookpagina en deze blogpagina zeker in de gaten. Wie weet scoort u wel een gratis ticket?

Gratis deelnemen aan de Keytrade Bank Mijnentocht te Beringen? Stuur dan zeker voor 11/12/2022 een e-mail naar marketing@keytradebank.com met uw naam en de reden waarom u een gratis ticket verdient. Onze gratis tickets zijn uiteraard niet onuitputtelijk, maar wij maken onze klanten graag gelukkig. Dat weet u.

Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

Blokkeer alvast de volgende datums in uw agenda:

  • 18/12/2022 Keytrade Bank Mijnentocht te Beringen

Tot in de natuur!

Deze communicatie bevat geen beleggingsadvies of aanbeveling, noch een financiële analyse. Niets in deze communicatie mag worden geïnterpreteerd als zijnde informatie met contractuele waarde van eender welke aard. Deze communicatie is uitsluitend ter informatie bedoeld. Keytrade Bank kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eender welke beslissing op basis van de informatie die deze communicatie bevat, noch voor het gebruik ervan door derden. Gelieve u in te lichten voor u in financiële instrumenten belegt. Lees daarom aandachtig het document "Overzicht van de belangrijkste kenmerken en risico’s van financiële instrumenten" bij documenten op keytradebank.be.

Andere artikels die u mogelijk interesseren