Keytrade Bank & Horst presenteren 'Their Way'

Keytrade Bank logo

Keytrade Bank

keytradebank.be

Half juni 2020 kondigde Horst de samenwerking met onze bank aan. Net zoals deze beweging, die muziek, architectuur en kunst verenigt, zijn wij verheugd om u een reeks van interviews te kunnen brengen. In elk van die interviews zult u ondernemerschap en een DIY- attitude ontdekken.

Artikel 25: een gesprek met oprichter en cultureel activist Dimitri Hegemann van club Tresor Garden die muziek als instrument voor samenhorigheid ziet.


Artikel 1: het Brusselse architectenbureau BC Architects, Studies en Materials. Lees hoe zij een stukje verder gaan dan het zetten van louter esthetisch verantwoorde gebouwen.

Artikel 2: de oprichter van Ophelia Lingerie, Ophelia Debisschop. Lees hoe zij elegantie met comfort rijmt en vanuit de beleving van de vrouw zelf vertrekt.

Artikel 3: Amaryllis Jacobs en Kwinten Lavigne van Maniera. Lees hoe zij een galerie runnen die kunstenaars en architecten de opdracht geeft om unieke meubels te ontwerpen.

Artikel 4: Gawan Fagard en Gwendolyn Lootens van Cinemaximiliaan. Lees hoe zij films in asielcentra en bij mensen thuis vertonen.

Artikel 5: Avril Ceballos, mede-oprichter van het internationale boekingsbureau futura. Lees hoe zij artiesten faciliteert bij het bereiken van hun doelen.

Artikel 6: Helene Dumenil, oprichter van Ballon Rouge Collective & Club. Lees hoe deze hedendaagse kunstgalerie samenwerking en uitwisseling voorop stelt en zo het protocol van de kunstwereld uitdaagt.

Artikel 7: Leonneke Derksen, oprichtster van LĒO. Lees hoe zij haar Belgische kledinglabel een compromisloze dosis rauwheid geeft die lijkt geïnspireerd te zijn door het nachtleven.

Artikel 8: Ghamte Schmidt, oprichter van Bureau Punt. Lees hoe dit platform DJ's en artiesten een podium geeft en de werelden van house, techno en hiphop bij elkaar brengt.

Artikel 9: Lionel Devlieger, mede-oprichter van Rotor. Lees onder andere hoe deze Brusselse coöperatieve de bouwsector helpt opbouwen met wat een ander afbreekt.

Artikel 10: Pierre Debusschere. Vermaard fotograaf en internationaal gelauwerd cinematograaf en art director. Lees onder andere waarom hij trouw is aan zijn Brusselse scène en waarom hij vooral te vinden is in 254Forest, een artistieke ontmoetingsplaats in het zuiden van Brussel.

Artikel 11: Sophie Pelletier, een jonge chef-kok uit Brussel. Lees onder andere wat ze heeft met Christopher Walken en hoe ze zweeft tussen het artistieke en het culinaire.

Artikel 12: Sven Rayen, Han Swolfs en Ticuta Racovita-Cordemans van Studio Palermo. Lees onder andere hoe dit ontwerpbureau in Antwerpen muziek, tatoeages, illustraties, mode en design combineert.

Artikel 13: Five Oh, een creatief muziek PR agentschap gevestigd in Brussel. Ze vertegenwoordigen een breed en gevarieerd scala aan zowel Belgische als internationaal talent: van artiesten tot muziekevenementen en allerhande projecten.

Artikel 14: Laure Decock van Elders Collectief. Lees meer over deze gloednieuwe non-profit organisatie voor beeldende kunst in Kortrijk.

Artikel 15: Paul Steinbrück en Louisa Vermoere van POOL IS COOL. Lees meer over hoe deze onafhankelijke burgergroep het buitenzwemmen in de stad Brussel wil herintroduceren.

Artikel 16: Nina Maat van Antwerp Circular. Lees meer over hoe ze events organiseren om duurzaamheid behapbaar te maken voor een breed publiek.

Artikel 17: Mickaël 'Mickey' Bursztejn en Jim Becker van Kiosk Radio. Lees meer over het ontstaan van de meest eclectische en succesvolle webradio in België.

Artikel 18: Jessica Gysel, oprichter van Girls Like Us. Ontdek dit magazine over het werk van vrouwen en transgenders op het gebied van cultuur en activisme.

Artikel 19: Colin Volvert van label Kalahari Oyster Cult en distributiebedrijf One Eye Witness. Ontdek hoe Rey Colino (zijn alter-ego achter de draaitafels) ons meeneemt door de muziekbusiness.

Artikel 20: Ilyas Fdis van het boekingsagentschap, Minor AM. Ontdek hoe hij een nieuwe koers uitzet voor artiesten die de normen uitdagen en een veiligere, gezondere muziekgemeenschap eisen.

Artikel 21: Johnny Leya van architectuurgroep Traumnovelle. Ontdek hoe hij het heeft over een hoger ‘Euro-topian’ ideaal en de kracht van uitproberen.

Artikel 22: Roger K Burton oprichter van Save the Horse Hospital  Ontdek onder meer hoe hij naast een toevluchtsoord voor tegenculturen in dezelfde ruimte ook The Contemporary Wardrobe (een mode-archief en verhuurservice) runt.

Artikel 23: Niks, de medeoprichter slash 'dot connector' bij Black Artis Database – tegenwoordig liefkozend bekend als B.A.D. Ontdek wat Niks doet. Artikel 24: Kénia Raphaël van foto- en videostudio 'Kocha Studio'. Lees onder meer wat deze jonge ontwerpster, scenografe en model denkt over eerlijke beloning en hoe ze schoonheid ziet in imperfectie.

Andere artikels die u mogelijk interesseren