Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

KEYPLAN, een goed plan om uw geld vooruit te helpen

Hallo ,
heeft een KEYPLAN geopend en raadt u aan hetzelfde te doen.

Uw voordeel:
U ontvangt elk € 30!

Hoe uw € 30 verdienen?

  • Open een KEYPLAN vóór 01/03/1900
    Kopieer de promotiecode en plak ze in het vakje promotiecode bij het openen van uw KEYPLAN .
  • Doe een eerste storting in uw KEYPLAN. Aan dat bedrag voegen wij € 30 toe en het totaal zal in uw KEYPLAN geïnvesteerd worden.
.

KEYPLAN : waarom is het een goed plan?

KEYPLAN is een automatisch beleggingsplan in een korf van zorgvuldig geselecteerde fondsen* op basis van volgende criteria: het rendement, het risico, de diversificatie en de kwaliteit van de beheerder. U laat uw belegging groeien, zonder dat u er zich verder moet in verdiepen én zonder tijdverlies.

KEYPLAN past voor u twee gouden regels toe:

  • Spreiding in de tijd: door te investeren met vaste tijdsintervallen, spreidt u ook het risico en gaat u voor een potentieel regelmatige groei op lange termijn.
  • Diversificatie: Via fondsen investeert u in een mix van financiële producten (aandelen, obligaties,...), geografische zones, sectoren, bedrijven,...

KEYPLAN maakt beleggen mogelijk voor iedereen:
Al vanaf € 25/jaar, zonder instapkosten.

Doe een simulatie

Tot wanneer is uw uitnodiging geldig?|Op welke rekening zal ik de € 30 ontvangen?|Wanneer zal ik € 30 ontvangen?|Ik ben nog geen cliënt bij Keytrade bank, kan ik dan ook deelnemen?|Ik ken mijn gegevens van Keytrade Bank niet meer. Wat kan ik doen?

Promotievoorwaarden

* Met fonds wordt 'instelling voor collectieve belegging' (ICB) bedoeld. Het is een algemeen begrip gebruikt voor instellingen die hun financiële middelen bij het publiek aantrekken en waarvan de activiteit erin bestaat een portefeuille in financiële instrumenten te beheren. Het begrip fonds groepeert zowel beleggingsvennootschappen (zoals de bevek of de bevak) als beleggingsfondsen (zoals het gemeenschappelijk beleggingsfonds) en hun compartimenten.