Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Beleggen in de gezondheidssector
via Keytrade Bank

Start nu met beleggen.
Open een rekening

Gezondheid speelt een steeds grotere rol in onze verouderende samenleving. Het belang van de Healthcare-sector neemt dan ook zienderogen toe.

Healthcare en farmaceutica omvat niet enkel de productie van medicijnen maar ook verwante activiteiten zoals onderzoek en ontwikkeling (R&D).

Beleggen in Healthcare biedt dan ook mooie opportuniteiten. Via Keytrade Bank kunt u beleggen in aandelen van Healthcare- en farmaceutische bedrijven.

Enkele voorbeelden worden hieronder opgesomd. Deze lijst is niet exhaustief en dient enkel ter illustratie. Deze lijst kan dan ook niet opgevat worden als een vorm van beleggingsadvies.

Trackers

Een tracker is een soort van ‘indexfonds’. Ze probeert de prestatie van een bepaalde grondstof, beursindex of aandelenkorf te volgen. Het gaat eigenlijk om fondsen of aandelenkorven die continu genoteerd zijn op de beurs, net zoals aandelen.

Enkele voorbeelden:

Aandelen

Enkele voorbeelden:

Warrants / Turbos

Een turbo is een beursgenoteerd beleggingsinstrument dat gebruik maakt van een hefboomeffect, waardoor beursbewegingen van de onderliggende waarde (zoals aandelen, indexen en grondstoffen) versneld doorwerken in de beurskoers van de turbo.

Klik op de beveiligde site, op beleggen, investeren en daarna op Turbo’s. Vervolgens klikt u op “zoek” en geeft u de naam van het onderliggende aandeel of tracker in de zoekmotor in. Het systeem zoekt dan automatisch naar de Turbo’s op de desbetreffende onderliggende waarde.

Fondsen

Wenst u te beleggen in de Healthcare of biotech-sector d.m.v. fondsen, dan is dat perfect mogelijk bij Keytrade Bank. U kunt daarvoor op de transactionele website terecht. Onder beleggen vindt u in het menu links, “Investeren” terug. Klik hierop en vervolgens klikt u op “Fondsen”.

In de fondsenzoekmotor kunt u dan de categorie “Healthcare / Biotech” selecteren. U krijgt dan vervolgens een lijst met zoekresultaten binnen de opgegeven categorie.

  • Opgelet!
  • Deze pagina bevat geen beleggingsadvies of aanbeveling, noch een financiële analyse. Niets op deze pagina mag worden geïnterpreteerd als zijnde informatie met contractuele waarde van eender welke aard. Deze pagina is uitsluitend ter informatie bedoeld. Keytrade Bank kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eender welke beslissing op basis van de informatie die deze pagina bevat, noch voor het gebruik ervan door derden. Lees voor u in financiële instrumenten belegt aandachtig het document "Overzicht van de belangrijkste kenmerken en risico’s van financiële instrumenten"