Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen.

Fondsenhuizen: kwaliteit en variatie

Keytrade Bank biedt u meer dan 600 fondsen aan, van 54 gerenommeerde fondsenhuizen. We selecteren streng en zorgvuldig, zodat u een optimaal fondsenaanbod krijgt: klein genoeg om kwalitatief en overzichtelijk te blijven, maar tegelijk ook ruim genoeg om voldoende variatie in te bouwen. Zo vindt u zeker fondsen die aan uw specifieke wensen of beleggingsdoelen voldoen.

Klaar om te investeren in fondsen?

€ 9.95 instapkosten. Vaste prijs, ongeacht het bedrag van de transactie*

Open een rekening

Al klant? Inloggen.

Lees voor u in fondsen belegt aandachtig dit document over de kenmerken en risico's van financiële instrumenten.

Definitie van een fonds: met fonds, wordt 'instelling voor collectieve belegging' (ICB) bedoeld. ICB is een algemeen begrip gebruikt voor instellingen die hun financiële middelen bij het publiek aantrekken en waarvan de activiteit erin bestaat een portefeuille in financiële instrumenten te beheren. Het begrip fonds groepeert zowel beleggingsvennootschappen (zoals de bevek of de bevak) als beleggingsfondsen (zoals het gemeenschappelijk beleggingsfonds) en hun compartimenten.

* Opgelet: dit tarief van € 9,95 instapkosten geldt niet voor Carmignac en Petercam want de fondsen van deze twee beheerders hebben een specifieke kostenstructuur van 1% instapkosten op het bedrag van uw transactie. Naast de instapkosten, kan in bepaalde gevallen ook een beurstaks, een meerwaardetaks en een onroerende voorheffing aangerekend worden.

Heeft u een vraag?

+32 (0)2 / 679 90 00
Van maandag tot vrijdag tussen 9 en 22 uur