Visa Platinum on Silvery Background (top block)

Visa Platinum

  • Maandelijkse limiet op maat: vanaf 6000EUR  tot maximum 10 000EUR
  • Volledig verzekerd met extraatjes
  • Met uw eigen instellingen
Visa Platinum aanvragen

Veel meer dan alleen maar gratis

Ja, onze VISA Platinum is volledig gratis. En meer:

  • Haal wereldwijd geld af aan geldautomaten en doe dat in de eurozone zelfs kosteloos.
  • Zorg voor een ideale reisgezel dankzij haar ongevallen- en annulatieverzekeringen, en dankzij de bijbehorende bijstand.
  • Dek uzelf in tegen diefstal van uw persoonlijke bezittingen.
  • Maak gebruik van de inbegrepen conciërgedienst.

Bij onze VISA Platinum bepaalt u de instellingen van uw kaart zelf: online betaling, zonder pincode of contactloos, afhaling in een ander land ... Kortom, u houdt de touwtjes zelf in handen!

Goed om te weten

  • Het totaalbedrag van uw uitgaven wordt aan het begin van de volgende maand afgehouden.
  • Deze kaart is uitsluitend beschikbaar voor natuurlijke personen ouder dan 18 jaar die in België verblijven.
  • De kredietkaart Platinum blijft gratis na 1 jaar indien minstens 12 keer per jaar gebruikt. Anders 150EUR /jaar.

Volledig verzekerd met extra's

Met onze gratis kredietkaart VISA Platinum gaat u voor een volledig verzekeringspakket en persoonlijke bijstand. U beveiligt uw aankopen en afhalingen en tijdens uw reizen geniet u van een gepersonaliseerde service.

Sleutels en Documenten

Bent u het slachtoffer geworden van een diefstal van uw identiteitsdocumenten of van uw sleutels tegelijk met uw VISA Platinum? Deze verzekering betaalt u de kosten terug die voortvloeien uit die diefstal (vervanging van de sleutels, alsook van de daarmee gepaard gaande sloten, aanvraag nieuwe persoonlijke documenten) voor een bedrag tot EUR 500 per schadegeval en per jaar, zonder geografische grens.

Ticketannulering

Deze verzekering dekt het niet-terugbetaalbare bedrag van een ticket dat volledig met uw VISA Platinum is betaald. Ze geldt voor tickets van een gedekt evenement dat voor de start werd geannuleerd (tot EUR 250 per ticket en tot EUR 1000 per jaar)

Safe Online

Is uw aankoopbeschadigd of gestolen? Online aankopen betaald met uw VISA Platinum zijn gedekt tot 1500EUR per schadegeval en per jaar.

Verzekering 'Aankoop'

Is uw aankoop niet geleverd of is niet conform? Een aankoop met uw VISA Platinum is gedekt tot 90 dagen na de betaling (tussenkomst tot 5000EUR per schadegeval en per jaar).

Uitbreiding waarborg

Bij de aankoop met uw VISA Platinumvan een elektronisch of huishoudelijk toestel (tv, diepvriezer, vaatwasser ...) met een waarde van EUR 150 tot EUR 5000 wordt de waarborg verlengd met 2 jaar, bovenop de wettelijke waarborg. (Deze waarborg geeft recht op een diagnose op afstand, de herstelling en zelfs de vervanging van uw toestel indien het niet hersteld kan worden binnen de verlengde termijn).

Diefstal van contant geld na afhaling

Uw contant geld is verzekerd tegen diefstal wanneer die diefstal gebeurt binnen de 4 uur na de afhaling met de VISA Platinum aan de geldautomaat (maximumbedrag van EUR 1000).

Ook voor uw reizen

Conciërgediensten

Keytrade Bank biedt u een conciërgedienst bij de voorbereiding van en tijdens een reis betaald met uw VISA Platinum. Een auto of een hotel reserveren, informatie vinden over uw bestemming, of een beroep doen op een tolkdienst met maar één telefoontje? Dankzij deze dienst hoeft u zich tijdens uw vakantie nergens zorgen om te maken.

Reisongeval

U reist met het openbaar vervoer en hebt dit integraal met uw Visa Platinum betaald? In geval van overlijden of permanente volledige arbeidsongeschiktheid opgetreden tijdens de verplaatsing, betaalt Keytrade Bank een schadevergoeding van EUR 200 000.

Reisbijstand

Tot EUR 25 000 dekt de reisbijstand de titularis van de VISA Platinum, diens partner, indien gedomicilieerd op hetzelfde adres. Hetzelfde geldt voor hun kinderen van jonger dan 25 jaar die één van beide vergezellen, zelfs indien ze niet gedomicilieerd zijn bij de titularis van de kaart

Reisannulering en –onderbreking

Een reis betaald met uw VISA Platinum wordt voorzien van een reisannulatie- en -onderbrekingsverzekering. U en uw gezin (zelfde samenstelling als bij Reisbijstand) zijn tot EUR 5000 gedekt in geval van ziekte of ongeval (franchise van EUR 100).

Reisongemakken: Vertraagd/geannuleerd vertrek en laattijdige levering bagage

Is uw vlucht of uw trein 4 uur of meer vertraagd? Of zelfs geannuleerd? U bent gedekt tot maximum EUR 250 per persoon per reis voor uw kosten voor maaltijden, dranken en hotel alsook uw kosten voor de verbinding die u gemist zou hebben ten gevolge van de vertraging. De verzekering betaalt u ook tot EUR 250 per persoon en per reis terug indien uw geregistreerde bagage niet wordt geleverd binnen de 4 uur na aankomst van uw vlucht op een luchthaven gelegen buiten België of Luxemburg.

Bepaal zelf uw kaartinstellingen

Kies zelf via onze app of transactiesite wat u al dan niet wilt wijzigen of activeren, in realtime

Betalen in het buitenland

Bent u in het buitenland? Kies waar u wilt kunnen betalen met uw kaart.

Geldafhalingen

U kunt makkelijk geld afhalen met uw kaart. Dat is overigens gratis in de eurozone.

Kredietlimiet

U kunt op elk moment uw kredietlimiet wijzigen.

Betalen zonder pincode

Wanneer een aankoop minder dan € 25 bedraagt, is uw pincode niet meer nodig. Activeer deze optie en bespaar tijd in alle veiligheid.

Contactloos betalen

Door deze optie te activeren, hoeft u enkel uw kaart in de buurt van een betaalterminal te houden om te betalen.

Uw kaart blokkeren

Kaart verloren? Of gestolen? Blokkeer zelf uw kaart. Tijdelijk indien u ze hoopt terug te vinden. Definitief in geval van diefstal.

Nog niet zeker?

Vergelijk onze kredietkaarten in detail en bekijk welke kaart het beste bij u past.

Visa cards lineup (single)